Asbestsanering Gorinchem

 Gorinchem

Asbestsanering Gorinchem kan door een van onze deskundige asbest inventarisatie experts worden uitgevoerd.

Het is belangrijk dat er een gezonde leefomgeving is voor iedereen. Dit betekent in veel gevallen een asbestvrije omgeving. Asbest kan namelijk zeer ernstige schade veroorzaken voor de gezondheid. Door een laboratoriumanalyse kun je er zeker van zijn of er asbest aanwezig is in je pand. De inventarisatie en asbestsanering mag je alleen laten doen door experts.

Ons landelijk netwerk van asbest experts biedt je de beste vakmannen en diensten tegen scherpe prijzen. Door ons stappen plan te volgen ontvang je de best, bij jouw asbestproject, passende offerte.

 

 

asbestsanering Gorinchem
asbestsanering Gorinchem

 

Asbestsanering Gorinchem

Als het gaat om hechtgebonden asbest, dat in de meeste gevallen niet zo veel kwaad kan. Is het verstandiger de asbest te laten zitten. Niet-hechtgebonden asbest is gevaarlijker, dit komt door de vezels die in de lucht terecht kunnen komen.
Asbest experts maken vakkundig de juiste inschatting of asbest wel of niet verwijdert moet worden. Voordat er asbest uit uw pand verwijderd kan worden, zal er eerst toestemming moeten zijn van de gemeente. Asbest saneren mag dus nooit zelf.
Nadat onze experts het asbest verwijderd hebben, verpakken ze het op een bepaalde manier en brengen ze het naar een speciale stortplaats.

Asbest herkennen

Soms is er op een beschadiging of breukvlak een vezelachtige structuur te zien. Dit kan een aanwijzing zijn voor asbest. Wit asbest is één van de meest voorkomende asbest soorten en heeft een witte- tot lichtgrijze kleur.
Om er honderd procent zeker van te zijn dat het om asbest gaat, zal een laboratorium een analyse moeten uitvoeren. Wel kun je rekening houden met materialen waar asbest regelmatig in verwerkt is. Enkele voorbeelden hiervan zijn: asbest golfplaten, vinyltegels, elektrische apparaten en geisers.
Vraag de leverancier of fabrikant naar de herkomst van de materialen uit je huis en of hier asbest in verwerkt is. Huizen in het bouwjaar van vóór 1994 hebben de grootste kans op asbest.

 

 

Meer weten over subsidie in Gorinchem?  Volg de link

https://www.subsidieasbestverwijderen.nl/gorinchem/

 

 

 

 

 

.